5 юли- Без излишни емоции

Слънце в Рак, Луна в Близнаци

Астрологична картина на деня - 5 юли

Лунният месец е към  своя край и днес, в последния работен ден вероятно мнозина ще бързат да приключат с текущите си ангажименти. Дори тези, които са се отдали на ваканционни настроения и занимания ще забележат, че мислите им неусетно ги теглят към миналото, независимо дали то поражда носталгичен копнеж или мрачен спомен. И в двата случая ще бъде полезно да осъзнаем и анализираме гледната си точка, а Луната в Близнаци ще ни помогне да направим това без да влагаме излишни емоции.
Ако нямате неотложна работа спокойно можете да посветите този ден на непринудени срещи, кратки разходки извън града или просто да почетете хубава книга. Заровете гузната съвест и се опитайте наистина да следвате интуицията си и вътрешния си усет относно това което е най-добро за вас. Днес най-важно от всичко е да установим и съхраним вътрешен покой. А и дори по време на развлекателни мероприятия може да установите ценен контакт, да получите важна информация и дори ценни знания.

Работа и бизнес
Може би ще ви подейства утешително ако научите че всички проблеми и пречки, с които сте се сблъсквали през настоящата седмица ще си отидат с нея и още в идния понеделник ще се радваме на една по-спокойна и предвидима делова среда. Новолунието ще измести и посоката на интересите ни синхронично с промяната в обстоятелствата на една по-различна реалност, затова си струва днес да отдадем сили и енергия на онова което не сме успели да довършим. Така ще намалим товарът на старите задължения, а и не малко грижи и тревоги, които пропуските и отложената работа могат да ни навлекат.

Здраве, хранене и красота
Днес е време да преминем на по-лек хранителен режим, ако желаем да съхраним здравето и младостта си, а и бързо да се освободим от излишни килограми. Диетите няма да затормозят организма и психиката ви, напротив ,щ по помогнат на клетките на тялото по-лесно да преминат в нов жизнен цикъл.

Подхранващите грижи вече имат съвсем краткосрочен ефект, но пък почистването на кожата, оформянето на веждите и премахването на нежеланото окосмяване ще бъдат изключително ефективни.