Камелия и къртицата Киро помагат да изберем Мис България

18 красавици ще се борят за короната

От 15 юли зрителите ще имат възможност да гледат най-красивото риалити шоу в българския ефир - Мис България 2013.

Къртицата Кирил Ефремов и поп-фолк певицата Камелия ще са водещите на новото предизвикателство на ТВ7. Двамата цял месец ще подлагат 18 претендентки за короната на най-различни предизвикалтества, свързани с визията и волята им.

Най-горещото лятно шоу ще се излъчва всеки делник в праймтайма. Зрителите ще гледат Кирил Ефремов по-често, защото той ще води ежедневните снимки и лайфовете, а Камелия ще бъде десертът на програмата и ще радва публиката два пъти седмично.

Кирил ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи. Той вече има тримесечен опит в базата на "Къртицата" и сега се очаква от него да даде най-подходящите съвети на красавиците. Дали обаче техният контакт ще се ограничи само до това?...

Задачата на Камелия пък е да не пести никому неудобните въпроси в живите предавания. Тя трябва не само да порицава всяка грешка на претендентките, но и да отбелязва успехите им по време на мисиите.

Как ще се развият събитията, коя от 18-те красавици ще е лицето на България и какви горещи моменти предстоят, тепърва се очаква да видим.