Започват снимките на "Карибски пирати 5"

Булевард

02-07-2013, 17:45

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кийт Ричардс пак в "Карибски пирати"

Ще видим ли Пенелопе Крус отново във филма?

Снимките на петата част на "Карибски пирати" ще започнат до края на годината. Това разкри продуцентът Джери Брукхаймер. Той каза, че новият филм ще изследва съвсем нови, вълнуващи хоризонти. Сценарият е дело на Джеф Натансън, автор на "Хвани ме, ако можеш". Той написал историята в новата лента, разказваща за несполуките на ексцентричния капитан Джак Спароу, в ролята Джони Деп.

Джери Брукхаймер каза още, че поредицата на Дисни ще вдигне платна за пореден път няколко месеца след наемането на норвежките режисьори Йоахим Рьонинг и Еспен Сандберг.

"Наехме двама млади режисьори, които снимаха филма "Кон-Тики". Те дойдоха в Холивуд миналата седмица, сега започват. Планираме да започнем снимките до края на тази или началото на следващата година", съобщи Брукхаймер пред сайта Collider.com.

Запитан какво според него очакват почитателите, Брукхаймер отговори: "Не знаем какво искат. Ако знаехме, щях да бъда гений и всеки филм щеше да е хит, но не е така. Опитваме да открием какво е вълнуващо, къде не сме пътували в миналото".

Смята се, че Пенелопе Крус, участвала в "Карибски пирати: В непознати води", може да се завърне и в петата част.