3 юли- В минало-несвършено

Хороскоп

02-07-2013, 19:00

Снимка:

Александър Попов, Bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Рак, Луна в Телец

Астрологична картина на деня - 3 юли

В сряда ще продължим да наблюдаваме и преживяваме тенденциите от предходните дни наситени с радикални настроения и нестабилност. Днес материалните и финансовите въпроси ще се ползват с приоритет, затова е подходящо да потърсим източници на допълнителни доходи и да се погрижим за устройството на бита.

Първата половина на деня е подходяща за самостоятелни начинания. Взаимодействието с околните ще протича напрегнато и може да стане източник на раздразнение. едва в следобедните часове ще можем пълноценно и с наслада да общуваме с близки и приятели. Източник на радост и вълнуващи преживявания могат да станат срещи с познати от миналото, както и кратки разтоварващи пътувания.

Като цяло, днес делата ни ще се развиват по-плавно и с по-малко пречки в сравнение с предходните дни, както и със следващите, така че използвайте деня пълноценно. Можем да извлечем полза дори от ретроградния Меркурий, който сега ще ни помага да финализираме стари дела и проекти, да обърнем внимание на факти и обстоятелства, останали без внимание до сега, да възстановим стари приятелски или роднински връзки.

Работа и бизнес
Бизнесът и най-вече, хората заемащи ключови позиции в него и днес ще страдат от влиянието на непреодолими фактори и обстоятелства. По своето естество те представляват изпитание за стабилността на дейността или личните качества. В момента няма незначителни подробности, затова е изключително важно да не пренебрегваме нито една подробност. Но пък имаме прекрасната възможност да поправим грешки от миналото, да елиминираме пропуските и да се посветим на дела които дълго сме отлагали по една или друга причина. Особено на такива които могат да бъдат завършени до края на седмицата.

Здраве, хранене и красота
Луната е в последна четвърт, което предполага забавяне на темпа на живот. Пестете силите и енергията си и избягвайте твърде голямо физическо натоварване. Психичните нагласи сега позволяват провеждането на диети и очистителни практики, макар че Луната в Телец обича да си похапва. Съставете си разнообразно меню от зеленчуци и плодове, хапвайте често, но по малко.
Косата расте бавно и периодът е благоприятен за оформянето на къси прически. Те за дълго ще запазят формата си. Боядисването обаче, може да ви изненада с по-тъмен тон. Успешно ще можем да отстраним нежеланото окосмяване, както и всякакви кожни несъвършенства.