Рускиня е най-скъпата секс жрица в света

Добрич Лайф

01-07-2013, 21:35

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Вероника прибира по 35 000 рубли на час и оглавява класацията за най-скъпоплатените в бранша

Русокоса красавица се оказа най-скъпоплатената компаньонка в Русия, която към момента е може би най-скъпата държава в света. Московската прелест, която се подвизава под името Вероника успява да прибере от клиентите си по няколко хиляди евро на вечер.

Блондинката е само на 20 и няколко години, но вече е сред най-търсените в този бизнес, макар че малко могат да си позволят услугите й понеже тарифата й е доста висока. Вероника взима по 35 000 рубли само за час, което е малко над 810 евро.

Ако желаещите искат да си осигурят компанията й за цяла нощ трябва да се изръсят с повече от 4600 евро. Което е в пъти повече от тарифите и в най-скъпите публични домове в Москва.

Според запознати тя не блести с кой знае какви природни дадености, но изглежда е добра в други неща и именно това е причината да е толкова търсена. Тя също не е участвала в конкурси за красота, откъдето най-често се набират най-елитните компаньонки, но за сметка на това заработва може би от повечето миски.

Тя едва ли би могла да се оплаче от липса на оплатежоспособни клиенти, тъй като Москва е града на милионерите, а и има доста чужденци, които идват в града, за да се възползват от услугите на палавницата, пишат от HotZona.bg.