2 юли - По силата на обстоятелствата

Хороскоп

01-07-2013, 19:13

Снимка:

Solent News

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

1 юли - Внимание чупливо!

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Рак, Луна в Телец

Астрологична картина на деня - 2 юли
Вторник ни обещава глътка въздух и възможност за преодоляване на някои от сложните обстоятелства създаващи атмосфера на напрежение през настоящата седмица. Със сигурност най-малкото ще почувстваме облекчение от намаляването на психологическия натиск, а това е изключително важно в момент когато е необходимо да пазим крехкото равновесие и се нуждаем от емоционална стабилност. Възползвайте се от този ден максимално ефективно за да подредите мислите и бита си, като не забравяте, че понякога обстоятелствата могат да бъдат по-силни от нас, поради което е по-мъдро просто да ги приемем, да изразходваме енергия и ресурси за да се преборим с тях.

Вероятно мнозина ще потърсят емоционално облекчение уважавайки потребността си за личен комфорт чрез покупки и придобивки. Дано и бюджета ви го позволява, но в случай че това не е така, бъдете изключително внимателни. Кредитите и заемите сега могат да бъдат доста обвързващи, а непредвидените разходи могат сериозно да застрашат финансовата ви стабилност. Придобивките пък вероятно ще се окажат със съмнително качество и нулева потребителна стойност. Ако обстоятелствата и нуждите ви все пак налагат необходимостта от покупки, пазарувайте в късните следобедни часове.

Въпреки по-спокойните нагласи, обществено политическата обстановка ще продължава да се влияе от конфликта между личните и колективните интереси, описан от обмена Уран-Плутон-Слънце. Противопоставянето им изостря конфликта, но за добро или за лошо ситуацията все още не е напълно узряла, поради което окончателни решения по вълнуващи всички ни въпроси са малко възможни и дори нежелателни. Днес обаче е напълно възможно намирането на временни такива, а на 8 юли започва новия лунен месец. Сатурн в чийто ресор са управлението и държавността става директен през следващата седмица, което ще ни позволи да работим ефективно върху дългосрочни цели и ни дава основателни и реалистични надежди конструктивни промени.

Работа и бизнес
Началото на работния ден може да ни изненада с неприятни новини касаещи финансови задължения и ограничения. В случай че те касаят погасяване на дългове и фискални задължения ще трябва да им обърнете сериозно внимание и  да се постараете да ги уредите, за да избегнете по-сериозни последствия. Не разчитайте на подкрепа, съдействие и разбиране от страна на влиятелни личности, представители на държавната администрация и органите на властта, а ако такива са ви нужни, отложете контактите и взаимодействието си с тях за следващата седмица.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за профилактични процедури насочени към укрепване на имунната система и гръбначния стълб. Подчертан ефект върху тялото ще имат водните процедури и масажите, а върху психиката-контактът с природата. Заниманията с градинарство имат не само практичен, но и лечебен ефект. Уязвими области където следва да се избягва каквато и да било интервенция са ушите, долната челюст, гърлото и щитовидната жлеза.
Положете обичайните грижи за външния си вид, а посещението в салон за красота отложете за утре.