Джена се снима с фенове срещу 20 лева

Добрич Лайф

29-06-2013, 23:33

Снимка:

zvezdno.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Певицата искала такса от 20 лева от феновете си, за да се щракнат с любимата си изпълнителка

Джена направи изклчючително безобразно нововъведение във фолка. Тя вече таксува феновете си, които искат да се снимат с нея с 20 лв. Много от почитателите й са въмутени от решението да печели пари по този начин, но има и много желаещи, които са съгласни да се бръкнат, за да се щранат с любимата си изпълнителка, пише lifestyle.bg.

Наскоро Джена е била гост изпълнител на откриването на бургаска дискотека в морската градина, където хонорара й е бил 4 бона, но очевидно не е бил достатъчен, защото певицата решила да заработва и по новата си схема със снимките.

На събитието имало около 500 души и Джена въобще не се засрамила да иска по 20 кинта от всеки, който искал да се овековечи момента от срещата с нея.

''Певицата се появи в дискотеката около 2 часа посреднощ и предизвика истински фурор сред посетителите. Тя започна със свои хитове парчета, а след 20-ина минути се насочи към група едри мускулести мъже, които постоянно я подканяха и подвикваха. Тя им пя на ухо около 2 минути, за което получи „хонорар” от 200 лева. По този начин Джена си заработи прилична сума за цялата вечер, след като пя и на други компании срещуу допълнителни бонуси. Един от мераклиите дори й мушна в пищното й деколте банкнота от 100 лева, на което тя никак не се възпротиви'', разказват очевидци, цитират от ''България днес''