Цветанов четка ГЕРБ-ерки в Банско

Политика

29-06-2013, 16:03

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Жените имат сериозно място в политиката, заяви той

Жените имат сериозно място в политиката, като е показателен фактът, че за първи път в историята председател на Народното събрание бе жена и то от политическа партия ГЕРБ, а именно Цецка Цачева. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото „Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи”, съобщи Фокус.

Семинарът, който се провежда в Банско, събра над 250 жени от ГЕРБ от областите Благоевград, Кюстендил, Перник и Кърджали.

По думите на Цветанов през последните години има много явно представяне на жените в политиката и всяка от тях може да даде опит и да покаже всичко това, което е важно за нея, участвайки в политиката.

"Самият факт, че има 250 жени от региона, показва, че политическа партия ГЕРБ има успешна политика от страна на жените", похвали се Цветанов.

Той заяви, че зад всяка успяла жена стои успял мъж и обратното е валидно. Той изрази своите надежди, че на двудневния форум ще бъдат поставени най-наболелите проблеми в изключително сложната обстановка в България и ще се дискутира начините за тяхното решаване