Проститутка задигна 3 хил. евро от руснак

Мъжът се събудил с главоболие и без ясни спомени

Жрица ошушка клиент в Созопол с 3 хил. евро и 1000 лева.  44-годишен руски турист, отседнал в града, решил да се позабавлява във фолк клуб "Бикини" на 24-и този месец.

В разгара на купона мъжът поръчал по телефон проститутка, като при идването, предварително й заплатил за услугата 250 лева. След това двамата напуснали заведението и отишли в наета хотелска стая ул. "Одеса".

На следващата сутрин обаче мераклията се събудил с главоболие и без ясни спомени. Установил, че от чантичка, поставена в сака му и паласка, която носел, липсва крупната сума. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Созопол.

50-годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, също стана жертва на мнима проститутка. Това се случило около полунощ на 26-и юни на алеята в близост до бар "Корнер".

Пред униформени летовникът обяснил, че непознато младо момиче на около 20 години, се приближило към него и започнало да го прегръщала в продължение на няколко минути. Мъжът обаче категорично отхвърлил ласките й и тя се отдръпнала. 

При прибирането си в хотела англичанинът установил, че липсва златният му синджир, с неустановено към моменат тегло.