Сидеров се разхождал с палка, за да се брани от бездомните кучета

Политика

27-06-2013, 19:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Няма да се стигне до нови избори, категоричен е Сидеров

За голямо съжаление, на някои, които искат предсрочни избори, за да се разбъркат нещата в България, няма да има предсрочни избори. Това каза пред журналисти председателят на „Атака” Волен Сидеров след среща с ръководството на БНТ.

"Предсрочните избори в момента така, както истерично ги иска Цветан Цветанов, прикриват неговото желание да се измъкне от отговорност. Има повдигнати обвинения срещу него. Той се надява, че ако стане безвластие и има предсрочни избори, ще се отърве от съд, но аз не искам да се отърве", заяви Сидеров.

Той обеща, че като шеф на Комисията по корупция ще се заема първо със злоупотребите, с поръчките.

"Знам как и мога да се браня, не разчитам на МВР. Това ли е въпросът – да се саморазправяме с индивиди, които искат агресия и нещата в България да не вървят? Искам възмездие за тези, които са управлявали, да бъде разгледано управлението на ГЕРБ, на служебния кабинет, на предишни управления. Мога да направя всичко това като председател на Комисията по корупция. Разни хора в областта на изкуството да излизат и да казват, че не трябва да стана председател, от кого се страхуват?", попита лидерът на Атака.

"Това правителство в момента е законно правителство. Трябва да му се остави време да започне да прави нещата, които са нужни, и мерките, които предлага, да почнат да се реализират, да се почувства някакво подобрение за българския народ – сметки, доходи, раздвижване на икономика. Иначе отиваме към анархия. Избори сега в момента обслужват само нездравите интереси на ГЕРБ, на управление, което иска да прикрие следите от своите злоупотреби”, допълни Волен Сидеров.

Той каза, че ходи с палка до парламента, за да се брани от бездомни кучета.

"София е пълна с помияри поради безхаберието на кмета. Фандъкова е основен виновник за това, че всеки ден се вандалства нерегламентирано", поясни Сидеров.