Британската полиция забрани возенето на... секс-кукли

Играчката била предназначена за ергенско парти

Полицията на Острова забрани на британец да разхожда с автомобила си надуваема секс-кукла.

 

Ричард Фостър е собственик на триколесно возило, твърде подобно на това, което може да бъде видяно в скечовете на Мистър Бийн. Той возел на седалката до себе си куклата, когато полицаите го спрели и поискали да я изхвърли или поне да изпусне въздуха от нея.

 

Аргументът на униформените бил, че "определени телесни части" на куклата "не са предназначени за показ", тъй като сред участниците в движението има семейства с деца и "непристойният вид" на куклата може да ги смути и скандализира.

 

Фостър бил предупреден, че ако бъде хванат повторно да вози куклата, ще бъде арестуван. Британецът се опитал да обясни, че латексовата секс-бомба всъщност е предназначена за ергенското парти не негов приятел. "Не съм някакъв извратеняк. Мой приятел се женеше и куклата трябваше да бъде гвоздеят в програмата на ергенското му парти. Но тъпите полицаи развалиха всичко! Как е възможно да има такива сухари и бюрократи?"

 

Поуката от необичайната история е следната – каквато и изненада готвите за ергенското парти на приятел, то нека тя наистина остане изненада. Ефектът някак си ще се развали, ако цялата страна научи за нея, нали?