Цветанов твърди, че има заплаха за убийството му

Най-доброто от печата

26-06-2013, 06:08

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Той нямал никакви прегрешения, свързани с нарушаване на закона

„Политически трябва да бъда омаскарен и премахнат физически от организираната престъпност", каза пред журналисти бившият министър на МВР Цветан Цветанов във Варна. След това допълни, че е горд от това, което е направил в борбата срещу тежката организирана престъпност.
Случващото се е персонална атака към мен, а не към ПП ГЕРБ, твърди зам.-председателят на партията. Той посочи, че има дублиране на цели както на организираната престъпност, така и на политическата класа.
„Ако в момента основният проблем в държавата е Цветанов, нека да се занимава цялата държава. Но аз смятам, че основният проблем са тези, които действително раздразниха и съсипаха държавата през последните 23 години и създадоха статукво, което да подкрепя организираната престъпност, както и политическите партии, които се възползваха от това статукво.
Горд съм от професионализма на служителите, с които работих и съжалявам, че в момента им се струпаха толкова неприятности само заради персоналните атаки към мен", каза Цветан Цветанов.
Той подчерта, че няма никакви прегрешения, свързани с нарушаване на закона и се е ръководил винаги от интереса на държавата.