Ръководството на НДСВ подаде оставка - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Ръководството на НДСВ подаде оставка

22 юни 2013, 15:33 | bulgariautre
  • Снимка:
    БГНЕС

От партията ще обединяват център дясното пространство

Ръководството на НДСВ начело с председателя Христина Христова подаде оставка на заседание на Националния съвет на партията в София, съобщиха от пресцентъра на НДСВ.
"Резултатите, които постигнахме на предсрочните парламентарни избори, са далеч от желаните и затова всички от ръководството на партията подаваме оставките си на форума, на който това трябва да стане според мен, а именно Националния съвет", каза Христина Христова. Тя представи и анализ на изборните резултати от провелия се вот на 12 май. "Подаваме оставки, но не абдикираме от своята отговорност и до провеждането на конгрес за избор на нов председател на партията ще работим за обединяване на център дясното пространство, какъвто мандат ни давате днес", подчерта Христова.
НС на НДСВ гласува двама нови членове за попълване на състава на Политическия съвет – Деница Димитрова от Варна и Петко Добрев от Силистра.
Политическият съвет прие също така и позиция във връзка с актуалната политическа ситуация в страната.
"Правителството и подкрепящото го „мнозинство” изчерпаха кредита си на доверие. Губи се време, подменят се приоритетите, наблюдаваме нови и нови кадрови решения, които са истинска провокация срещу здравия разум на хората и чувството им за справедливост", се казва в позицията.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета