Имало е сценарий да ме задържат и в ареста да ме убият, твърди Борисов

Политика

20-06-2013, 10:07

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Скандал по време на КСНС! Сидеров скочи на Плевнелиев

Лидерът на ГЕРБ каза, че БСП, ДПС и "Атака" умишлено искат да паднат от власт

От това, което наблюдавам в страната, стигам до извода, че БСП, ДПС и "Атака" умишлено искат да паднат от власт, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Президентството. За тези десет дни - да напомня няколко факта - за една нощ сложиха голям далавераджия за министър, през нощта го махнаха.

Предложиха шеф на ДАНС, който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ каза, че след като тези три партии са признали изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те заявили, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това.

"Те са подготвили сценарий - да ме задържат и в ареста да ме убият. Затова Станишев казва - нестандартно решение, само този човек, с риск за живота си, пое този ангажимент. Кой ангажимент? Десет дни Орешарски, Местан и Станишев не казват - кой го е предложил. Всички знаем, че такова решение се взима само от Ахмед Доган. Чието име беше цитирано в официално писмо, на чужда централа, за поръчка срещу мен. Това е нестандартно. Моят дядо, когато са го убили с тояги комунистите в ареста, са написали в епикризата, че е починал от червен вятър; цинизмът е, че този червен вятър го е отнесъл. Това са готвили да направят. Затова са тичали при главния прокурор още в петък", каза Борисов.

Аз с любов ги победих. Така лидерът на ПП ГЕРБ коментари, че "нестандартно" не означава непременно, че ще убият; можело да значи и "с любов".

Какво значи за вас - нестандартни методи за разправа с първата политическа сила, победила на изборите? Аз го разбирам по този начин, каза Борисов.

Най-големите контрабандисти сега са в управлението, каза Борисов.
Между Местан, Орешарски и Станишев не се знае кой е предложил Делян Пеевски. И вие ги търпите седем дни да мъцкат - каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ зави още, че няма да участва на заседанието на КСНС.

Тъй като в Австрия имаме среща на върха, председателите на ЕНП, и ще трябва да отида, както и скандалното поведение на Волен Сидеров не ми дава основание да стоя на този съвет. Аз имам нормално усещане за държавност. Не мога да гледам как вътрешният министър, шефът на ДАНС, се гърчат и слушат как Волен Сидеров разваля консултативния съвет, каза Борисов.

Той каза още, че не иска управлението и не желае да управлява държавата в този пълен хаос.