С доверие и интимност

Хороскоп

19-06-2013, 19:00

Снимка:

Solent News

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юни - светлина в тунела

Здраве от Луната - Екадаши календар 2013

Слънце в Близнаци, Луна в Скорпион


Луната в Скорпион днес може да породи малки емоционални разтройства повлияни от финансови и материални тревоги, силни и негативни чувства като гняв, ревност и ненавист. Въпреки това философското настроени с което ни даряват Юпитер и Слънцето, ще ни помага да гледаме от високо на "дребните" проблеми на битието.

Изострената чувствителност ни прави твърде емоционални и опасно субективни, поради което в общуването може да се наблюдава излишна грубост. Взимането на решение под въздействието на емоциите пък би могло да породи последици за които в последствие можем да съжаляваме. От друга страна постъпки изразяващи страст и откритостта в интимното общуване биха могли да допринесат много за установяване на близост и хармония в интимните връзки. Ще трябва да се движим по тънка граница разграничаваща поведението ни в социален и интимен кръг. Впрочем вечерните часове ще създадат благоприятни предпоставки за общуване и създаване на нови познанства, както и за кратки романтични или развлекателни пътувания извън града.

Като цяло и днес ще бъдем изпълнени със сила и самоувереност, което ще позволи на немалко сред нас да стартират успешно начинания касаещи съвсем конкретни лични цели. Имайте предвид обаче, че успехът е наистина възможен, само ако сте готови да се отдадете телом и духом на това което предприемате. С особена благословия ще се ползват духовните ни стремежи, където концентрацията на мисъл и енергия би могла да принесе огромна полза за растежа и самоусъвършенстването ни.

Работа и бизнес
Денят е благоприятен за финансови сделки и операции, сключване на договори и споразумения. Онова което започнете днес, задължително трябва да доведете докрай. Сроковете и условията обаче в последствие могат да бъдат преразгледани, затова не разчитайте на твърди уговорки и не давайте твърди обещания.

Здраве, хранене и красота
Днес се нуждаем от активно физическо натоварване. Ако то е противопоказно за здравето ви можете да си направите дълга разходка. пасивността и бездействието ще попречи на организма ви да акомулира енергия, което в последствие може да породи физически и психични блокажи, а също и хронични заболявания.

Днес е Екадаши. Ако не можете да спазите пълен пост и въздържание, опитайте се поне да избягвате груби и трудно смилаеми храни.Пийте повече течности.