Десетки деца с Рафи и Поли Генова на сцената на Летния театър

Бургас Лайф

19-06-2013, 14:33

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Каузата "Глас към небесата" събра близо 4000 лева

Множество деца буквално покриха Рафи на сцената на Летния театър в Бургас по време на големия благотворителен концерт "Глас към небесата" снощи.

Мъничките фенове бяха останаха там по време на цялата аткрактивна програма. Децата освен, че пяха и танцуваха през цялото време около Рафи и дори върху него, не пропуснаха да се хванат и на кръщно хоро по време на участието на фолклорната група.

С тяхна помощ събитието в памет на загиналите деца на пътя се превърна в красиво и позитивно послание за по-добър живот.

Концертът снощи, ден след годишнината от смъртта на убитата на зебра петокласничка Валя Димитрова, премина при рекорден интерес от страна на бургазлии и нулев по отношение на политическо приъствие в залата. За сметка на това Летният театър, който е с капацитет 2500 места, се оказа тесен да побере зрителите и част от тях останаха правостоящи, но до последната минута на 2-часовия концерт.

Въпреки че "Глас към небесата" се състоя при вход свободен, събраните средства за каузата – на "Безопасни улици" се оказаха почти двойно повече от тези, които бяха дарени миналото лято.

Сумата възлиза на близо 4000 лв. и ще бъде преведена по сметката на "Безпоасни улици от Валя", които ще послужат за каузата за по-голяма сигурност на пътя.