Юпитер vs. Слънце - Оптимизъм и великодушие

Хороскоп

18-06-2013, 18:56

Снимка:

Огнян Младенов

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юни - светлина в тунела

Слънце в Близнаци, Луна във Везни - Скорпион


Съвпадът между Юпитер и Слънцето днес, отбелязва началото на нов цикъл на обмен между двете планети. И като всяко ново начало семената, които бъдат посети ще се развиват, ще дадат плод и резултат. Юпитер е планета на перспективите и възможностите, които от днес придобиват нов потенциал и тенденция за развитие. Той често обещава много, прави нещата да изглеждат лесни, раздава неочаквани подаръци и предоставя златни възможности. Дали те са биле наистина такива и доколко сме успели да се възползваме от тях ще разберем в първите дни на следващата година, при опозицията на двете планети, когато ще трябва да отсеем възможното от желаното. Засега двете царствени планети ще ни захранят с амбиции и самочувствие малко над здравословните граници. Всеки сам решава как да се разпорежда с тях и доколко ще позволи те да станат мотив за постъпки и намерения.

Дали и доколко ще овладеем жаждата за слава и великолепие, зависи от индивидуалните качества и нагласи, но за всички ни ще бъде полезно днес и в следващите  дни да обърнем внимание на импулсите постъпващи към нас - както вътрешни така и външни. По-търпеливите и разумните вероятно и ще успеят да поизчакат две седмици за да излезе Юпитер от заслепението на Слънцето и да ни предаде послания необременени от его и амбиции. Засега е достатъчно да се порадваме на оптимизма и великодушието. Да потърсим поддръжка, спонсорство и финансиране за индивидуалните си проекти, особено в случай че те касаят образователни цели, пътувания и дела свързани с комуникациите, търговията и печата. В тези сфери взаимодействието с влиятелни фигури и официални учержденния ще бъде повече от резултатно. И най-вече да отбележим всяка нова идея, да обърнем внимание на всяко ново познанство и да приветстваме всеки нововъзникнал интерес, тъй като всички те могат да се окажат пътни знаци към бъдещи успехи и постижения.

Работа и бизнес
Не пропускайте днес шансове да покажете знания и способности пред тези, които могат да ги оценят по достойнство. И не реагирайте остро, в случай че към работата ви бъдат отправени препоръки. И в двата случая това е шанс да докажете или повишите професионализма си. Денят ще бъде успешен за стартиране на рекламни и медийни кампании, промоции и презентации.Използвайте ранните сутрешни часове за да си осигурите съдействието  и подкрепата на  официални органи и персони с авторитет и влияние.

Здраве, хранене и красота
Оздравителните програми стартирани днес могат лесно да се превърнат в здравословни навици, затова не се колебайте да стартирате нов двигателен или хранителен режим в случай, че имате желание и нужда.Удачно е също, да посетите специалист, да обсъдите грижите от които има нужда кожата ви и да си съставите програма за подобряване на състоянието и, ако това се налага. Благоприятен период за изрусяване наа косата и боядисване на белите коси.
Уязвим е здравето на хората със сърдечно-съдови заболявания.