18 юни - С настроение за споразумение

Хороскоп

18-06-2013, 01:25

Снимка:

@Internet

Автор:

Pencheva

Всичко от Автора

Слънце в Близнаци, Луна във Везни


Във вторник ще продължим да развиваме темите на предходния ден, в малко по-благоприятна астрологична атмосфера. Подобрението ще е видимо особено в контактите и взаимоотношенията които страдат от сблъсък на възгледи и противоречиви гледни точки. Това ще ни помогне да постигнем споразумение по ключови теми особено тези касаещи семейството и партньорските взаимоотношения.

Съединението на Слънцето и Юпитер днес и утре достига своя пик. Актуалните ситуации могат да добият грандиозни размери, като някои от тях вероятно ще бъдат доведени до границите на абсурда, а други-благоприятен развой. Юпитер раздува и увеличава всичко, като през лупа , поради което най-важното
качество сега е умението да се вижда и възприема случващото се такова каквото е. Мнението на околните често може да ни заблуди особено ако касае предложения и обещания отправени към нас.

Онези които са останали извън водовъртежът на събитията могат да очакват един спокоен и ползотворен ден, благоприятен за пътувания, обучения и светски живот. Впрочем светския живот днес би принесъл полза за всички-можете да срещнете уникални, ерудирани интересни личности, да намерите търсената поддръжка или нов тласък в житейското си развитие.

Работа и бизнес
Опитайте се днес да мислите и действате самостоятелно, а не под влиянието на околните. В общуването с колеги и контрагенти проявявайте повече сдържаност и търпимост към чуждите недостатъци. Днес всички ще бъдем нервни и чувствителни към забележките. В деловите преговори бъдете готови за малки подробности и недоразумения, които могат да отложат постигането на споразумение и подписването на сделки и договори. потърсете съдействието на утвърдени специалисти или влиятелни личности в ситуации в които очевидно не се справяте сами.

Здраве, хранене и красота
Поради натоварения психичен обмен, днес можем да се почувстваме безпричинно изнервени или пък твърде отпаднали. Емоционалните вълнения пък могат да обострят състоянието на хора страдащи от сърдечни заболявания. Следва да имате предвид че всяко дребно неразположение днес е сигнал на организма за наличието на проблем. Не го подминавайте без нужното внимание.