17 юни - Изясняване на противоречията

Хороскоп

17-06-2013, 02:04

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Близнаци, Луна във Везни

Астрологична картина на деня - 17 юни

Предстои ни една доста динамична седмица, в която общуването с тези, които присъстват пряко или косвено в живота ни ще има съществен приоритет. Можем да очакваме многочислени телефонни разговори, интензивни срещи и нови познанства. Всички те от своя страна могат да породят промени както в непосредствените житейски условия, така и в мирогледа ни. В този смисъл би било добре ако можем да запомним дори малките подробности от всяка среща и разговор.

Меркурий ще ни връща към стари теми и най-вече стари познанства, които ще добавят в живота ни съвсем конкретни ползи. Влиятелни личности могат да ни помогнат да разрешим проблеми, които дълго са смущавали или дори възпрепятствали плановете и намеренията ни. Възможно е дори да ни отправят предложения откриващи пред нас златни шансове. Въпреки прекрасните перспективи обаче, е разумно да обмислим перспективите обективно, в контекста на собствените си възможности и интереси.

Тези тенденции ще бъдат актуални още в понеделник, когато подчертаното влияние на въздушната стихия ще ни ориентира към активно общуване, партньорски проекти и начинания и интимно общуване. за жалост точно днес тези теми ще бъдат съпътствани с доста голямо напрежение и неочаквани конфликти. Изяснете си всички съществуващи противоречия, но не бързайте с решенията. Изчакайте по-благоприятния климат който ще ни донесат следващите дни.

Работа и бизнес
Денят ще бъде напрегнат в делово отношение, най-вече заради твърде голямата неопределеност в плановете и намеренията. Би било добре ако си съставите конкретен график или се придържате към конкретен списък със задачи. Отложете важните преговори и начинания за утре, когато те ще се ползват с благословията на съдбата.

Здраве, хранене и красота
Най-добре днес проведете разтоварваща диета. Ако обаче ежедневието ви изисква физическо натоварване и по-голям разход на енергия, просто се придържайте към вегетарианско меню. Билковите отвари и смеси, приготвени и приети днес, имат изключително благотворно влияние върху организма. Полезни са и плодовете - цитруси и всички, които растат и зреят над земята. Грижите за кожата ще имат незабавен резултат.