Скандал! И Ламбо иска Серго-вън!

Мисия София

16-06-2013, 10:49

Автор:

Алекс Антонов

Всичко от Автора

Стефан Данаилов бесен на Станишев за излагацията с Пеевски

Свалянето на Сергей Станишев от началническия пост в БСП вече изглежда неизбежно. Срещу него официално се извърна и знаменитият Стефан Данаилов. Любимецът на поколения българи, човекът, с който днес е отъждествявана партията от най-честните и членове, иска незабавното отстраняване на Станишев. Това е споделил Ламбо с червени депутати в момента, в който Сергей Станишев натрапи на парламентарната група кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

„Това е края на БСП. Днес престанахме да сме лява партия, въобще престанахме да сме партия. Трябва час по-скоро да има сбирка на Висшия партиен съвет, на която Сергей да бъде отстранен, но първо да обясни кой му диктува решенията”, категоричен е бил Стефан Данаилов. Както е известно още преди изборите Мастера прати кърваво писмо на Лидера, в което му обясни какви грешки прави партията, призовавйки за коалиция с ГЕРБ, защото това са двете най-големи партии.

Данаилов има зъб на Делян Пеевски и по вестникарска линия. Медиите на човека, срещу който се изправи цялата страна, отдавна пишат какви ли не щуротии за артист №1 на столетието у нас.

Срещу Станишев са още знакови лица на партията като Георги Кадиев, Татяна Дончева, Велислава Дърева, Румен Петков. Всички те официално поискаха оставката на лидера.

 

А КЪДЕ Е ПРЕДАТЕЛЯТ СИДЕР АГА - ВИЖ ТУК