Уикенда - Стремежи и възможности

Хороскоп

14-06-2013, 17:00

Снимка:

Луиза Божинова, sofia.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Близнаци - Свобода и гъвкавост

Юни - светлина в тунела

Слънце в Близнаци, Луна в Дева

Астрологична картина за 15-16 юни

Уикенда ще премине сред фоновата атмосфера на Луната в Дева и нарастващото влияние на Юпитер и Слънцето. Работата, устройството на дома и ежедневието, както и здравето ще ни отдалечат от типичната за почивните дни нагласа, но пък и емоционалната нагласа ще бъде далеч от пасивността. Определено сега не е време за блажено безделие. А и това ще си бъде пълна загуба на възможности във време в което подчертаното влияние на интелектуалния знак  Близнаци позволява бързо ориентиране н обстановката, успех в образователни програми и начинания и лавинообразно нарастване на информационните източници благодарение на които ключова , но недостъпна  до момента информация може да ни откри нови перспективи за лично и творческо себеизразяване.

Премереното поведение на Дева едва ли ще ни предпази от грандоманските амбиции на Юпитер и Слънцето, но в неделя би могло да отправи навременни предупреждения към онези, които са се засилили към полет в нищото. Със сигурност доза умереност е добре дошла, особено в случаи, в които сме решили да надскочим своите или обществените граници. Това разбира се е повече от пожелателно, но само в случай че сме наясно с възможностите си, крайната цел и пътя към нея. Длъжни сме обаче да откликнем на порива към повишаването на житейското и най-вече интелектуалното си равнище, а срещи с интересни, ерудирани и доказали качествата и знанията си личности, биха донесли ползи надхвърлящи първоначалните ни представи.

Каквито и вълнения да ви люлеят обаче, тихото и константно съществуване в момента е би било по-неудачния избор, който ще ни отдалечил от резонанса с общата енергетика на периода. Дори природата ще се вълнува-очакват ни бурни ветрове, вероятно наводнения, а в обществото-народни вълнения. Използвайте активно всеки миг и не си губете времето с несъществени занимания.

Здраве, хранене и красота
Луната в Дева традиционно благоприятства развитието и решаването на всякакви въпроси касаещи здравето и физическото благосъстояние. Със сигурност няма да сгрешите, ако отделите част от времето си за спорт, профилактика и рехабилитация, масажи и водни процедури. Грижите за външния вид също ще имат видим и траен резултат.Можете смело да променяте цвета на косата и да експериментирате с външния си вид. Подстригването ще привлече красота и благополучие.

Добре е да преминете на по-лек хранителен режим съдействащ на освобождаването от шлаки и замърсявания. Това ще избистри тена ви и ще направи кожата и косата по-устойчиви на неблагоприятни влияния.