Започва нов "ВИП Брадър"

Животът

13-06-2013, 17:25

Снимка:

novinite.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Търсят мераклии да живеят пред камери

Търсят се нови звезди за "ВИП брадър", който ще тръгне през септември по Нова тв, научи "Труд".

Екипът на продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев, които по традиция събират съквартиранти в Нови хан, вече издирва кандидати, съгласни да живеят 3 месеца пред камерите.

Както и миналата година, изданието за популярни личности плавно ще премине в "Биг брадър ол старс", където ще се включат съквартиранти, които вече са били част от шоуто. По предварителен план воайорското приключение трябва да завърши малко преди Коледа.

Победителите в пролетните формати на Нова тв - "Като 2 капки вода" - Рафи, и "Денсинг старс" - Ангел, обаче няма да живеят в къщата в Нови хан, научи още "Труд". В момента все още се мисли как точно ще изглеждат стаите там, но със сигурност ще бъдат луксозни, а звездите ще могат да разпускат във вътрешен басейн.

Предишното издание на ВИП шоуто бе спечелено от Орлин Павлов, а "Биг брадър ол старс" спечели македонецът Никола-Лестер. След като Нико Тупарев успя да докара Памела Андерсън за старта на миналогодишния сезон, сега също е замислил да привлече за съквартирант чужда звезда.
Водещ и на двете предавания, както обикновено, ще бъде Ники Кънчев.