Нова тв с лятно уеб шоу - "Блондинки зад волана"

Булевард

13-06-2013, 18:45

Снимка:

Нова тв

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Риалитито ще върви всеки делничен ден по Nova Play

Нова тв готви ново уеб риалити, което ще върви в Nova Play.

Иновативният онлайн проект е озаглавен "Блондинки зад волана" и ще стартира на 17 юни, понеделник. Потребителите ще имат възможност да гледат всеки делничен ден по един епизод.

Водещи на новото шоу ще са Калина и Надя, по-известни като дамите от "Шоуто на блондинките" по Радио Fresh!. Освен че смело поемат кормилото, двете обещават да запазят и характерния си стил – да задават неудобни въпроси, да се впускат в нестандартни теми и да коментират така както само жените могат.

И за да бъде приключението още по-голямо, Калина и Надя няма да бъдат сами в трафика. В своя блонди автомобил те ще канят всеки път различни гости. В първите епизоди, които онлайн потребителите ще могат да гледат още следващата седмица, с двете дами ще пътува истинска звездна петорка - в понеделник и вторник спътници на Калина и Надя ще бъдат Ангел и Моисей, в сряда двамата ще преотстъпят мястото си на Рафи, в четвъртък ще настане истинско щуро пътуване с репортерът на Милен Цветков – Дани Петканов, а в петъчния епизод ще разберем какво се случва, когато към женското царство на Калина и Надя се присъедини още една дама – певицата Джина Стоева.  

Сред другите гости, които ще видим в компанията на двете дами, са Петко Димитров, Румънеца и Енчев и други.