14 юни: Добри новини и приятни изненади

Хороскоп

13-06-2013, 19:00

Снимка:

@Gergana Kurukyuvlieva

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Близнаци - Свобода и гъвкавост

Юни - светлина в тунела

Слънце в Близнаци, Луна в Лъв-Дева

Астрологична картина на деня -14 юни

Напрежението, породено от острия обмен на Меркурий и Венера с Уран и Плутон, вече отшумява и до края на седмицата ще се радваме на позитивни тенденции, добри новини и приятни изненади. Петък ще бъде благоприятен както за делова активност, така и за покупки и развлечения. Покупките и преговорите планирайте за първата половина на деня, а развлеченията - за по-късните вечерни часове. Впрочем, те могат да ни донесат промени, задаващи нови тенденции за уикенда, и мнозина ще пожелаят да поработят през почивните дни.

Меркурий постепенно ще започне да внася в ежедневните ни позабравени и отложени във времето теми и задачи, с които ще се налага да се ангажираме по време на ретроградния му цикъл. Засега вероятно ще ни среща със стари познати и приятели. Тези срещи пък могат да имат съвсем конкретна полза, предвид обединената закрила, идваща от Юпитер и Слънцето. Тя ще ни позволи да решим сложни въпроси и проблеми със съдействието на влиятелни личности в обкръжението ни. Пак от тях могат да дойдат и примамливи предложения. Разбира се, не бива да се чувстваме длъжни да ги приемем в израз на дълг и благодарност, напротив, разумно е да ги обмислим добре, абстрахирайки се от влиянието на хора и обстоятелства.

Работа и бизнес
Днес би било добре да заложим фундамента на бъдещи постижения. Провеждайте срещи, обсъждайте планове и смело се възползвайте от благоприятните шасове, които сега няма да бъдат изключения. Дайте приоритет на личните си инициативи. Чуждите предложения вероятно ще бъдат доста примамливи, но в крайна сметка те също така ще обслужват и чужди интереси.

Здраве, хранене и красота
Лечебните свойства на растенията днес са особено силни, така че не пропускайте възможност да посетите фитотерапевт. Сега е моментът и да приготвим домашни козметични средства, които да използваме в следващите дни и седмици. Химически активните вещества пък, напротив, могат да породят остри реакции и да нанесат поражения на организма.

Храната изгаря без остатък и се превръща в чиста енергия. В организма протичат мощни процеси и гладуването е категорично противопоказно - освен енергиен дисбаланс може да предизвика и поражения върху костната структура. Въздържайте се единствено от консервирани, мариновани и химически обработени продукти и храни.