Кутев пита Цветанов как е надничал под чаршафа на Найденов?

Политика

13-06-2013, 12:59

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

При вас заразата от СПИН се разнася по партийна линия, припомни му Цветанов

Министърът на земеделието от вашето правителство твърди, че вие сте надничали даже под чаршафите на министрите. Ако не сте го правили със СРС-та, как точно надничахте под чаршафа на Найденов? Това попита депутатът от Коалиция за България Антон Кутев в реплика към бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В интервю за вестник "Преса" ексземеделският министър Мирослав Найденов отговори на въпрос дали Цветан Цветанов е влизал в личното пространство на министрите, "надничал ли е под чаршафите им", с думите: "Предполагам, да. Мисля си, че тази зависимост на членове от кабинета от информацията, с която е разполагал Цветанов, до голяма степен ги е правело подчиняеми за него, а не на вицепремиера Дянков или на премиера".

 

Няма да отговарям на г-н Кутев, само ще му припомня, че при тях заразата от СПИН се разнася по партийна линия, доколкото това беше публично оповестено от него, заяви от своя страна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Вие г-н Кутев говорихте за нелицеприятни разговори за вашате колежка Корнелия Нинова. Вие самият лансирахте тази тема за този дебат по вашето управление", каза Цветанов.