Дакелите подаряват смях на всички

Мисия Варна

12-06-2013, 19:52

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Проект "Градът е наш" ще облагородява зелени площи във Варна

Всички доброволци които ще вземат участие в неделното възстановяване на градинката под паркинга на "Мусала" ще получат ВИП покани за спектакъл по избор

Традиционната лятна промоция под надслов "Смях за всички" стартира  в театър "Българан". Тази година инициативата е организирана от НПО "Обединени варненци за Варна", по-популярни като дакелите. Инициативата съпътства проекта "Градът е наш".

Живеем  в град със забързано ежедневие, в който  всеки  иска  да  си  открадне  време  за забавление. Животът е скучен без смях, защото ако го няма, всичко ще е еднообразно. Може и  да не  мислим еднакво, да имаме различни възгледи, но усмивката ни  сближава, а  тя е плод на  смеха, коментират мотивите си от НПО-то. 

Всички доброволци които ще вземат участие в неделното възстановяване на градинката под паркинга на "Мусала" ще получат ВИП покани за спектакъл по избор от репертоара на театъра.

Идеята на дакелите е да направят достъпно и възможно на хората да се срещнат със своите любимци а именно звездите на бг кино и театър.

За 20 юни във Варна ще нахлуе "Откачената фамилия" на Рей Куни. На сцената ще излязат варненците Мариус Донкин, Валентин Танев, Явор Костов и Мария Сапунджиева. Ще им партнират звездите от нашумелия тв сериал "Столичани в повече" Ева Тепавичарова и Кирил Кавадарков. 

Ден по-късно ще бъде представена комедията на Анатолий Крим "Четирима в леглото". Какво може да се случи в тази ситуация ще разберем от Стефан Щерев – Чечо, Милена Маркова – Маца, Алексей Кожухаров и Добриела Попова.

"Смях за всички" продължава с Христо Гърбов и тоталния хит на сезон 2013 "Помощ, жена ми е луда!" на 28 юни. Комедията ще се играе за 50-ти път, а след представлението НПО "Варненци за Варна" и актьорите от спектакъла ще поканят на коктейл всеки присъствал в залата.

Вечният спор със жените ще бъде окончателно завършен от "голямата уста" Сашо Дойнов и Николина Харизанова в комедията на Зденек Подскалски "Посещение на млада дама".

Гвоздеят на кампанията ще бъде кралицата на комедията Стоянка Мутафова която за пореден път ще разтърси залата от смях с "Госпожа Стихийно бедствие" от Алдо Николай.

"Светът е оцелял, защото се е смял", ние вярваме в това", завършват дакелите.