Лаков: Борисов няма да получи чувал с пари от мен

Политика

12-06-2013, 16:45

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Борисов готви чувал за парите от съдебни битки

Не разполагам с такива средства, заяви депутатът от "Атака"

Не знам на какво основание и защо ще ме съди Бойко Борисов, никога не съм споменавал името му. А колкото до това, че се надява да получи чували с пари, няма да ги получи, защото не разполагам с такива средства.

Това заяви Венцислав Лаков от "Атака". Той е и председател на временната комисия в парламента, която ще проверява полетите на "Авиоотряд 28" на предишните управляващи за времето от август 2009 г. до март 2013 г.

Днес експремиерът Бойко Борисов заяви, че е завел доста дела за клевета, включително към лидера на "Атака" Волен Сидеров и Венцислав Лаков. "Те са богати хора, ще взема доста пари от тях - по 50 хил. лв. искам, и като ги взема ще ги сложа в чували и ще ги нося до някой детски или старчески дом, не съм решил още", заяви председателят на ГЕРБ.

 

Депутатът опроверга и твърдението на бившия премиер, че возейки се с бойни самолети е допринасял за трупането на летателни часове на екипажа. Според него това е заблуда, тъй като летателните часове се трупат чрез маневри и задачи, които имат специфичен характер, а това няма нищо общо с обикновеното транспортиране.

Лаков сподели, че в комисията все още няма реални документи, но има засичане на информация по предмета й на дейност.

Венцислав Лаков потвърди интереса лично на лидера на "Атака" Волен Сидеров да оглави все още несъздадената парламентарна комисия за борба с корупцията.