Илиана пред SL: Сираков срещу Стоичков? Страхотен сблъсък!

Орисията на Наско е всичко да постига адски трудно, но победите му после са много красиви и истински, каза съпругата му

"Сираков срещу Стоичков ще бъде страхотен сблъсък!". Това каза съпругата на новия спортно-технически директор на Левски Илиана Раева в интервю за Sportline.bg. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика говори за съпруга си, за Левски и за футбол по повод връщането на Наско Сираков на "Герена".

"Като фен на Левски съм много щастлива, призна Илиана. - Не можете да си представите в последните 3-4 дни какво беше! Приятели от цяла България му звъняха, пишеха му съобщения навсякъде - по телефона, във фейсбук... Беше наистина ужас. Мои колеги ме засипваха с въпроси. Където и да отидех, темата беше дали Наско ще се връща в Левски. Целият този интерес е плод на постиженията му в клуба. Както каза г-н Батков, Наско е най-успешният човек в историята на Левски".

Илиана Раева е наясно какво означава новият ангажимент на съпруга й в Левски и е готова да посрещне предизвикателството с постоянната ангажираност на Наско Сираков в клуба.

"Бях забравила, че може да ми се случи да му звъня пет пъти по телефона и да не ми вдигне, разкри тя. - Вчера го търсих пет пъти и не вдигна, след което ме набра и ми каза, че е бил в много важни разговори и не е имало как да говорим. И аз се засмях и му казах: "През тези 5 години бях забравила какво беше това". Защото ние имахме съвсем различен начин на живот през този период. От няколко дни усещам, че нещата се връщат в познатия ми ритъм от едно време. Самата аз съм тясно свързана със спорта и знам какво значи работа в спорта. Особено в такава институция, каквато е Левски. Това е болест, не в България, в света. Това е магия. Всеки, който се докосва до футбола, се разболява. После не може да се откъсне от него. Затова съм наясно какво ни предстои. Разбира се, веднага ни отпадна почивката, която трябваше да имаме. Сега някак в движение ще трябва да правим нещата, съобразявайки се един с друг".