Бременна жена пропадна в шахта

Крими

11-06-2013, 18:38

Снимка:

24 часа

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

За щастие, не е пострадала сериозно

Бременнна в 7-ия месец жена пропадна в шахта на тротоара във врачанското с.Борован тази сутрин.

Тя завела 4-годишния си син в детската градина и на излизане оттам стъпила върху единия край на недобре укрепения циментов капак на шахтата, намираща се близо до входа. Капакът се отворил и 25-годишната жена хлътнала с единия си крак вътре.

Мъж от преминаваща в този момент кола видял какво става, спрял, притекъл се веднага на помощ на изплашената жена и с помощта на минувачи я измъкнал. Тя била видимо в стрес, но отказала лекарска помощ, като видяла, че има само ожулвания по краката.

"Живея близо до детската градина и се прибрах сама", сподели потърпевшата. - "Промих ожулванията по краката си и сама се превързах. Понакуцвам малко, но нямам счупване или подуване, затова не отидох на лекар, въпреки че от общината ми предложиха да ме закарат с кола до Враца."

За пострадалата жена било по-важно да се вземат мерки и да се укрепи здраво шахтата, в която минават кабели на БТК, за да не пострадат и други. Още повече, че близо до детската градина има изоставена къща, от която често падали парчета тухли и керемиди.

Зам.-кметът на община Борован Веромир Спасов веднага пратил екип да прегледа всички шахти в центъра на селото.