Китайка бе доброволец на световния голф шампионат

Мисия Добрич

09-06-2013, 12:01

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Студентката представи голф дестинация Кейп пред сънародници

Китайска студентка и преподавател от Висше училище Международен колеж в Добрич представиха голф дестинация Кейп Калиакра на туроператори и медии от Китай в голф-хотел “Лайтхаус” край Балчик.

Студентката Линда Ванг e единствената китайка, участваща като доброволец на световния голф шампионат ВОЛВО неотдавна в България. Тя разказа на сънародниците си за своята дейност на първенството като “маршал” и асистент на телевизионните екипи на Скайспортс, Голфинг Уърлд, Ай Ем Джи и Европейския Тур.
Китайските туроператори и медии бяха запознати с трите голф игрища по Добруджанското Черноморие - “Лайтхаус”, “Бляксирама” и “Тракийски скали”, образуващи голф дестинация Кейп Калиакра. Те научиха за особеностите на голф терените, за техните дизайнери – Гари Плеър и Йън Уснам, и за провежданите международни турнири.
Гостите бяха участници в инфотур, последвал Българо-китайския бизнес форум за инвестиции и туризъм, проведен в Пловдив. Те разгледаха голф игрище “Лайтахус” и едноименния хотел.
В присъствието на туроператори и медии от Китай на студентката Линда Ванг бе връчен сертификат за доброволец на световния голф шампионат ВОЛВО. Китайските гости получиха брошури на голф игрищата по Черноморието, материали за Висшето училище Международен колеж и фотографии от работата на студентката Линда Ванг като доброволец на голф игрището.