Разцепиха главата на Куката

Крими

08-06-2013, 13:16

Снимка:

24 часа

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Състоянието му е изключително тежко

Един от приближените на Таки - Камен Балбузанов-Куката, е приет в много тежко състояние в болницата в Бургас тази сутрин след меле, в което са участвали над 40 души.

Главата на Куката е сцепена с мачете. Екшънът се е разиграл тази нощ в дискотека "Час Пик", а по данни на Флагман от анонимен есемес в боя е участвал и Митьо Желязков - Очите, има пострадала и друга известана личност, чието име се пази в тайна.

Лекарите заявиха, че не състоянието на Куката е изключително тежко и знаят дали той ще оживее. Той е постъпил по спешност и е опериран в отделението по Неврохирургия.

"Изведнъж от една от централните маси наскочиха няколко души и всичко стана за секунди, хвърчаха столове и бутилки. Не знаем колко са наранените, но кръв се лееше навсякъде", разказа очевидец. Той твърди, че вътре не можело да се разбере дали е Митьо Очите с охраната му, но ясно чувал, че най-много платени музикални поздрави е имало именно за човек с име Митьо.

Пред самото заведение побоят продължил и именно там Камен Балбузанов-Куката е бил съсечен с мачете. „Не намесвайте името ми в случилото се снощи. Наистина бях в дискотеката с колеги - празнувахме Деня на околната среда, който тази година се падаше през седмицата, затова се събрахме в петък в Слънчев бряг. В момента пия кафе в хотел „Славянски", където са и другите гости", каза Бойчо Георгиев.

Според една от информациите другият пребит, освен Куката, е именно Георгиев. Той обаче звучеше в телефонната слушалка свежо, твърдеше, че пие кафе.

Куката прекарва цялото си лято на територията на Слънчев бряг, свързан е с разпространението на наркотици.