07 юни - Изкушения и съмнения

Слънце в Близнаци, Луна в Близнаци

Астрологична картина наа деня - 7 юли

Последният ден на лунния месец ще ни донесе доста безпокойства, които би било добре да приемем с мъдрост и разбиране, за да не пренесем напрежението в новия лунен цикъл.

Марс и Венера споделят днес за вниманието на Нептун, създавайки противоречиви тенденции в поднебесния свят. Венера в хармоничен обмен с планетата на мечтите и илюзиите, ще ни настройва романтично и ще стимулира представителите на творческите професии. Изкуството във всичките му форми ще бъде балсам за душата, което е прекрасно, но малко нереалистичната и твърде добродушната представа за качествата на хората около нас може да създаде сериозни проблеми. Особено при наличието на контакт между Марс и Нептун, който обичайно е свързан с измами и недобронамерени действия. Бъдете внимателни и не се подвеждайте по думите на съмнителни личности, отправящи към вас примамливи предложения. В ден като днешния изкушенията съвсем не са рядкост, но  опитите да преминем по заобиколни пътища и да използваме не съвсем законни средства за постигане на целите си, могат да имат катастрофални последици.

Човек каквото сам си направи, никой друг не може, но сега манипулативното поведение на недоброжелателни особи, както и недоразумения провокиращи остри конфликти, могат сериозно да  застрашат спокойствието ни. Меркурий, който сега е наред да даде нов тласък на Уран-Плутоновата драма, съвсем не обещава бърз и разумен изход от спорни ситуации. Напротив, разумът и логиката в този период ще преживеят остър дефицит. Ще ни липсва и достатъчно концентрация  и  то в момент, когато трябва да вложим максимално старание за опазване на вещите и документите си.Било то от чужди желания, било от собствената ни разсеяност.

Работа и бизнес
Очевидно денят съвсем не благоприятства деловата активност. Категорично отложете всакъкви начинания и важни действия. Занимавайте се с рутинни дейности, довършете започнатото, освен в случай че работата не изисква от вас внимание и последователност.

Здраве хранене и красота
Организма е на границата на жизнения минимум, а и периода е подчертано опасен за здравето. Преустановете дейности изискващи физически усилия и бъдете внимателни по време на спорт и шофиране. Новоназначените лекарствени средства, храните с неустановен произход и алкохолът могат да причинят натравяне.
Пречистването на тялото и духа ще ви помогнат по пълноценно да се възползвате от обновителните процеси настъпващи в следващите дни.