Спор за очила предизвикал масовия абитуриентски пердах

Общество

06-06-2013, 11:16

Снимка:

YouTube

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Масов търкал на абитуриентски бал

Това е детска история и не трябва да се превръща в сензация, твърди авторът на клипчето

Масовият бой на абитуриентския бал на Търговско-банковата гимназия в София е тръгнал от едни очила, разказа пред bTV авторът на клипа, взривил социалната мрежа. Някой от абитуриентите поискал да пробва очилата на един от съучениците си, които били изключително скъпи. След това си разменили обидни реплики и мелето се заформило, каза Николай Кирков.

Кирков е завършил гимназията преди няколко години. Той се е вмъкнал на бала, представяйки се за фотограф, тъй като носел фотоапарат. Той призна, че бой в действителност има и клипът е пуснат изцяло без монтаж.

Хората се радват на това зрелище, а не се отделя внимание на далеч по-сериозни неща. Това е една детска история и не трябва да се превръща в сензация. Учил съм и в други училища и подобни боища стават много по-често. Ходил съм и в Биад и там се бият, похвали се Кирков.

В края на разговора обаче той започна да се държи нагло, като каза на водещите да не го прекъсват с въпроси смята ли за нормално на абитуриентски бал да стане масов бой.
"Обичате да изопачавате истината", каза бившият възпитаник на гимназията, но не успя да обясни кое точно е изопачаването.