Карл Лагерфелд иска да се ожени за котката си

Най-доброто от печата

06-06-2013, 07:09

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ексцентричният Карл Лагерфелд иска да се ожени за котката си.

Модният дизайнер е толкова лудо влюбен в котката Шупет, че плаща на две домашни помощници да се грижат за нея в дома му в Париж. Дизайнерът на Шанел купил iPad за 22-месечната бяла сиамска котка, създал й акаунт в Twitter и й позволява да вечеря на масата му.

79-годишният Лагерфелд сподели в интервю за американската телевизия Си Ен Ен разочарованието си, че досега не е имало "сватба между хора и животни". "Никога не съм си представял, че ще се влюбя така в една котка", допълни той.

Шупет вече има над 1200 харесвания на страницата й във Facebook, съдържаща нейни снимки, включително как яде торта от кралски скариди за първия си рожден ден миналата година. Две домашни помощници решат Шупет два пъти на ден и редовно й правят маникюр. Освен това те записват какво прави котката през деня, така че Лагерфелд да може да разбере, когато се прибере у дома, пише БГНЕС.

Дните на котката обаче не са изпълнени само с удоволствия, тъй като тя участва и в редица фотосесии за Шанел, както и във видео за модната верига Нет-а-Порте. Дизайнерът осиновил котката, след като се грижил за нея две седмици и отказал да я върне на тогавашните й собственици.