6 юни: Благоприятна пауза

Хороскоп

05-06-2013, 20:05

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юни - светлина в тунела

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Близнаци, Луна в Телец

Астрологична прогноза за деня - 6 юни
Празния курс на Луната днес, изненадващо може да ни предложи непланирана почивка. Промяна в намеренията или внезапно отложени срещи, ще ни дадат достатъчно свободно време. За какво да го използваме?

На първо място, следва да поставим интелектуалните си нужди и интереси, тъй като периода е рядко благоприятен за търсене на информация и придобиване на знания. При това такива, които далеч надхвърлят обичайните източници и форми. С особен приоритет се ползват методите за себе-познание, психологията, духовните и езотеричните системи. Тънкостите им ще бъдат възприемани с рядко срещана дълбочина, при това по начин, който бързо ще ни дава възможност за придобиване на практически знания и опит. Онези за които темите не са табу и вече имат натрупани опит и познания, могат да достигнат до дълбоки прозрения, достигащи до фундаменталните основи на  /образно казано/  вселенската мъдрост.  Ако темите не ви привличат, не се разстройвайте - усвояването на каквато и да е информация ще протича гладко и, а придобите знания ще се запепачат в съзнанието почти мигновено, чрез разбиране и/или опит. Така че просто следвайте интересите си.

С не по-малка значимост е душевния ни комфорт,който днес благодарение на спокойния ритъм, бързо ще можем да установим, особено ако си потърсим помощници като природата, хубавата музика и изкуството. Възползвайте се от тази възможност и не възприемайте деня като принудителна пауза. Идните дни ще бъдат твърде динамични, понякога дори шокови, затова отмората и придобитата психична стабилност ще ни бъдат от голяма полза.

Работа и бизнес
Най-добре не планирайте за днес важни срещи, покупки и решения. Вероятността те въобще да не се реализират е голяма , а това може да ви обезсърчи. Много по-уместно е спокойно да се заемете с приключването на рутинни дела,а защо не и да разчистите работното си място.

Здраве, хранене и красота
Последната четвърт на Луната е идеалния момент за физическо и душевно пречистване. Пред вид липсата на особени предизвикателства днес, четвъртък се превръща в най-подходящия ден за провеждане на лечебно гладуване и очистителни практики. Пийте повече течности и се въздържайте от дейности изискващи голямо физическо натоварване.
Козметичните грижи вече имат съвсем краткосрочен ефект, но е препоръчително да почистим кожата за да я подготвим за новия жизнен цикъл. Полезни и необходими за здравето и красотата са масажите и водните процедури. Ефективно ще бъде премахването на нежеланото окосмяване и оформянето на веждите.