Циганската любов на Моро към Марина в „Къртицата”

Драматични скандали и препирни по време на вчерашния лайф

Преди да напусне шоуто Тони  успя да направи такъв водовъртеж от страсти и ревност в душите на ромите Валя и Моро, който стремглаво продължи и в следващите дни.

След изгледаното видео от поредния техен скандал, по време на живото предаване снощи, на въпрос от водещия Иван: Оставате ли семейство след „Къртицата”, единодушното мнение на двамата роми беше: Оставаме си, това е само игра.

Но това продължи само до следващото видео, в което Моро не спря да флиртува с Марина и дори поиска да й отиде на гости на морето.

"Двамата ще ме побъркат, нямам кислород вече. Много съм ядосана", коментира през сълзи Валя.

В основата на скандала е една целувка крадешком между Моро и Марина, която Валя твърди, че е видяла, а мъжът й и тяхната гостенка в катуна, категорично отричат да се е случила. Валя помоли продукцията да бъде излъчено видео с любовното прегрешение на Марин и желанието й беше удовлетворено.

Всички и зрители и участници станаха свидетели на жеста на нежност на Моро, който предизвика ново избухване от страна на съпругата му.

Марина се превърна в обект на критики от страна на гостите в студиото на „Къртицата”, които я обвиниха, че не е попарила овреме мераците на Моро.

Бургазлийката призна, че не е била достатъчно рязка по отношение на набезите на рома, но заяви, че не е целяла да предизвика страданията на Валя.