Летящ DJ пулт и светлинно шоу за концерта на Рафи и компания в Морската

Бургас Лайф

05-06-2013, 09:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Бургазлията ще зарадва феновете в родния си град на 6-и юли

Огромна сцена с мултимедия, летящ диджейски пулт, прозрачни светещи сфери на сцената, танци и неповторими емоции са сред изненадите, които ще видят бургазлии в концерта на The Voice. Мега събитието ще се състои на 6-и юли в Морската градина като част от националното лятно турне на телевизията.

На сцената ще се качи тийн идолът Рафи, нашумелият наскоро Криско, ветераните Ъпсурт и Графа. Феновете на поп музиката ще се срещнат и с Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy, диджей Дончо. Супер настроение и много горещи танци отговорност имат момичетата от балет "Нова".

"Лятното турне ще премине през осем различни града, а почитателите на The Voice ще съпреживеят на живо заедно със звездите от екрана любимите си парчета, поднесени с бляскаво светлинно шоу. Всички концерти по морето започват в 21 часа. Входът навсякъде е свободен", съобщиха организаторите.

След Бургас купонджиите ще се отправят към Лозенец, където на 11 юли ще нажежат страстите на плаж бар Хасиенда. Феновете могат да се срещнат с любимците си в Созопол на Централния плаж на 13 юли, а перлата на удоволствията Слънчев бряг ще приюти турнето на 18 юли в Cacao beach.