5 юни: С практични намерения

Хороскоп

04-06-2013, 22:26

Снимка:

Daily Mail

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юни - светлина в тунела

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Близнаци, Луна в Телец

Астрологична картина на деня - 5 юни

Луната в Телец днес, че и утре, ще ни държи ангажирани с решаването на битови, материални и финансови въпроси, ще ни насочва към необходимост от малки покупки за устройството на домакинството и ще ни помага да намираме практични решения за организацията на материалната ни реалност. Колкото по-бързо реагираме, толкова по резултатни ще оправдават действията ни, тъй като с напредването на деня, както намеренията, така и възможностите ни ще придобиват все по-голяма неопределеност. Постарайте се днес и утре така да организирате времето си, че да успеете за завършите дела, които сте отлагали в предходните дни и седмици. Що  се отнася до покупките отложете по-крупните и значимите за друг ден. Днес ще бъдем склонни към икономии и спестявания, заради които придобивките ни могат да се окажат със съмнително качество.

Настроението ще бъде спокойно, но импулс за активност почти ще липсва. Денят и особено вечерните му часове са по-подходящи за почивка и съвсем рутинни дейности. Постарайте се обаче да не зацикляте в тях, както и в битовите си проблеми. Способността ни да се издигаме над суетата на ежедневните си проблеми, днес ни позволява да получим достъп до вътрешни ориентири и интуитивни прозрения, които биха били много по-полезни.

Работа и бизнес
Днес се посветете на рутинна работа неизискваща бързи на реакциите и спешни решения. По възможност платите дългове, сметки задължения към персонала, доставчици и други контрагенти. Незавършените дела, дълговете и неизпълнетите ангажименти ще блокират енергията ви в бъдеще, както и потенциала ви да се възползвате пълноценно от нови перспективни възможности.

Здраве, хранене и красота
Процесите в организма протичат със забавени темпове, метаболизма също, затова не напрягайте тялото и избягвайте тежки и трудносмилаеми храни. Да се придържате към строг хранителен режим ще бъде трудно, тъй-като Луната в Телец обича да си угажда. Опитвайте от всичко по малко и пийте повече течности за да подпомогнете процесите на освобождаване протичащи в момента. водните процедури и масажите също са полезно и приятно средство за това.
Гърлото, ушите и долната челюст са уязвими, поради което следва да избягване агресивни интервенции в тези области, както и да полагате повече грижи за тях.