ДПС слага валия на Пловдив!

Мисия Пловдив

03-06-2013, 22:45

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Екип на Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Такова е разпределнието на „пая“ между новата коалиция БСП, ДПС и Атака

Залаганията кой ще седне в стола на губернатора в Града на тепетата продължават повече от 3 седмици. Различни имена се предлагат както по медиите, така и между общинските съветници от новата коалиция – БСП, ДПС и Атака.

Следващият областен управител на Пловдив ще е от ДПС, научи Plovdivutre.bg от сигурен източник. Причината – по разпределение на основните и важни постове на правителството, сформирано от ДПС и БСП и подкрепено от Атака, във втория най-голям град в България столът на губернатора се пада на ДПС. Малко вероятно е Атака да участва в разпределението на "пая" от шефски държавни кресла. По - скоро облагата за партията на Волен Сидеров ще е чисто финансова, разкрива информаторът ни.

Първоначалните мераците на столетницата да избере за областен управител Георги Търновалийски или Николай Радев са се провалили. След смяната на властта от ДПС не се задоволяват техен човек да е заместник. Гласят кадърът си за представител на държавата в града и областта и няма да се задоволят с по-малко, убеден е нашият източник.