Блъснаха две деца до пешеходна пътека

Крими

03-06-2013, 14:44

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

В Деня на детето пиян шофьор помете 15-годишно момче до като върви по тротоара

Две деца - на 10 и на 11 години, са блъснати до като пресичат пред училище "Елин Пелин" на около 20 метра пред пешеходна пътека. Малчуганите са с контузии по главите и крайниците. След преглед в МБАЛ "Св. Анна" и двете са пуснати за домашно лечение, без опасност за живота.

С фрактури на глезен е и 15-годишно момче. То е било блъснато от "Митсубиши Галант" до като вървяло по тротоара. Инцидентът е станал в село Тополи на ул. "М. Стоянов". Шофьорът - С.Н. на 45 г. от същото село, карал с 3,13 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

43-годишна жена е с фрактура на череп, на прешлени, кръвоизлив на мозъка и кома, след като "Сузуки Балено" я помете на бул. "Сливница". Жената е настанена е в реанимацията с опасност за живота. Пресичала е на пешеходна пътека, а светофара бил на зелено.

От полицията съобщават още, че пострадали са и две пътнички от автобус на градския транспорт. Водачът на "Мерцедес"-а се движил по бул. "Вл. Варненчик" в посока центъра и при кръстовището с ул. "Перла", за да избегне сблъсък с движеща се пред него кола, набива рязко спирачки. Пострадалите пътнички от автобуса са 71-годишна жена от с. Тополи и 50-годишна жена от Варна. И двете са прегледани в болница и са освободени за домашно лечение.