Уикендът: С дъх на промяна

Слънце в Близнаци, Луна в Риби - Овен

Астрологична картина за 1-2 юни

Събота ще ни предложи типичните за почивните дни занимания, поставяйки акцент върху почивката, пазаруването и сърдечното общуване с приятели. Можем да избираме, а можем да разпределим времето си в двете направления. Послушайте интуицията си която ще ви подскаже с какво да се занимавате, с кого да се срещате и какви покупки да направите. Все пак ако обстоятелствата ви приканват към активно общуване и взаимодействие с околните, не се колебайте да откликнете. Случайни срещи и познанства могат да внесат много светлина и радост в живота ви, а в някои случаи дори позитивна промяна, благодарение на която да поемете в ново направление на интелектуалните си интереси. Не пренебрегвайте също импулса на внезапно
се духовни интереси, желание да посетите семинар, езотерична или духовна практика. В ден като този, вратите към тайните и недостъпните до момента знания внезапно се отварят, разбира се, за онези които са готови да ги усвоят и използват съзнателни и пълноценно.

Вечерта си отделете достатъчно време за пълноценна почивка, тъй като неделя ще бъде неспокоен и наситен с преживявания ден. Той ще ни донесе новини и ще ни изправи пред нови обстоятелства внасящи яснота в личния, семейния и деловия живот. Яснотата не винаги е свързана с положителни преживявания, но се постарайте да приемате промените спокойно и мъдро. Денят ще се отличава с повишена аварийност и конфликтност, затова бъдете внимателни на пътя, в общуването със близките си и по време на малки ремонтни дейности у дома. Впрочем, въпреки риска, енергичните усилия насочени към устройството на бита ни донесат удволетворение в края на деня, а и ще дадат позитивно направление енергията и агресията. Като цяло няма да минем без солидна доза стрес, но позитивните промени и полезните действия ще бъдат повече от неприятностите.

Здраве, хранене и красота
Събота определено е ден за почивка, подкрепяш релаксиращи процедури и практики от всякакво естество. Не е вредно и просто да си полежите пред телевизора, но по-здравословно би било да го направите в парка, на поляната или най-добре на плажа. Козметичните грижи ще имат временен ефект, но все пак би било добре да се погрижите за хидратирането на кожата.

В неделя напротив, бездействието ще акумулира агресия, така че намерете си достатъчно енергично занимание. Съществува повишена вероятност от травми, затова бъдете внимателни при спорт и физическа работа.И през двата дни органите на осезанието са много чувствителни-избягвайте остри миризми, дразнещи светлини и звуци.