Гангстерска вдовица разпродава имотите на ВИС-2 в София

Мисия София

31-05-2013, 10:32

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Мая Илиева ще бяга от България, оставя си само къщата в Панчарево

Мая Илиева, вдовицата на ликвидирания през 2005 година бос на ВИС-2 Георги Илиев, е взела окончателно решение да напусне България. Наскоро гангстерската вдовица е обявила за продан всички хотели и обекти, стопанисвани от нея след екзекуцията на мъжа й.

Смуглата красавица оставя за себе си и трите осиновени деца Криста, Андреа и Георги единствено къщата в Панчарево. Мая Илиева не желае да се задържа повече в София и заради неволите с данъчните, които и се струпаха в последните години. Вдовицата на боса на ВИС-2 се оплаквала, че е подложена на перманентни данъчни ревизии от 2008 г. насам. От НАП преследвали Илиева и за неплатени данъци за продажбата на столичната къпалня “Мария Луиза”, която бе шитната на боса на боклука Румен Вълка непосредствено след разстрела на Георги Илиев.

Преди около месец вдовицата е обявила за продан последните имоти от наследената империя ВИС-2 – сграда на столичния булевард “Витошка” в близост до пазара “Иван Вазов”, както и още 2-3 апетитни обекта в центъра на София.