Миланов: До 3 седмици отивам в чужбина

"Много полезна победа над Япония", заяви халфът на Литекс

Халфът на националния отбор Георги Миланов заяви, че до три седмици ще има ясното около неговото бъдеще. Асът на Литекс говори след победата с 2:0 над Япония в контрола играна в Нагоя.

"Много труден мач за нас. Започнахме много добре, вкарахме бърз гол и се поуспокоихме. Наистина съм очарован от отбора на Япония. Играха много бърз футбол. Контролата беше много полезна за нас, защото имахме възможността да си премерим силите с много силен отбор. Хубавото е, че победихме в този труден за нас мач. Нямах много голяма представа от японците, но наистина съм очарован. Грижат се много добре за нас. Обстановката тук е на много високо ниво и е прекрасно", заяви Миланов.

"Все още нямам поглед върху отбора на Казахстан, с който ни предстои да играем. Ще бъде труден мач, мисля че имат стогодишнина и ще бъдат надъхани. Мисля обаче, че ще защитим добре цветовете на България и ще зарадваме феновете", каза още звездата на Литекс.

"До две-три седмици ще има ясното около моето бъдеще, но желанието ми е да изляза в чужбина и да се развивам, ако има добра оферта за мен", завърши Миланов.