Алисия прати пелени на дрисльото Ники М.

София Лайф

31-05-2013, 02:01

Автор:

Алекс Антонов

Всичко от Автора

Бясна от раздялата с национала, певицата го направи за смях с нестандартен ход

Алисия показа, че понякога красивите жени могат да бъдат и… умни! Бясна от раздялата с неверния Николай Михайлов, вместо да прави сцени, тя направила национала за смях. След като синът на Боби Михайлов и съобщил за раздялата, чалга-иконата решила да му върне „жеста”. Тя изпратила на Никито в Холандия два кашона пелени за възрастни, за да му покаже за какъв дрисльо го приема!

„Нейният шофьор беше в аптеката ни и изрично попита кои са най-добрите пелени за възрастни. Препоръчахме му пловдивските „Ремос”, защото за тях досега не сме имали никакви рекламации. А и са най-добрите, като гледаме как се харчат. Това го интересуваше и момчето. Взе два кашона. Впоследствие разбрахме за какво са му били”, разказа за „София Лайф” продавачка от аптеката на „Графа”, откъдето са взети пелените.

Алисия пратила по спедиторска фирма пелените като отговор на унизителното отношение на Николай Михайлов. Преди това той и изпратил от Холандия дрехите от общото им жилище. Притеснен от бързия ответен удар на певицата, Никито побързал да и се извини и по-късно двамата излязоха с обща декларация, с която сложиха точка на отношенията си.

ЩЕ ПРЕБИЕ ЛИ КУБРАТ АНДРЕА, СЛЕД КАТО СЕ НАПРАВИ НА ПОРНО-ЗВЕЗДА - ВИЖ ТУК