Марина отново в катуна

Трепереща от страх бургазлийката се върна при ромите

След като разбра, че партньорът й Марин е точил лиги и се е увъртал около засуканата участничка Марина, ромката Валя изпадна в истерия и пожела да си тръгне от шоуто. Както обикновено се случва, утрото е по-мъдро от вечерта и тя все пак остана в предаването, но се закани на Марина.

Всичко това стана ясно по време на вчерашния лайф, до края на предаването обаче никой не знаеше, че на Марина ще й се наложи отново да се върне при циганското семейство.

След като чу как похотливият Марин се кани да я качи на „25 сантиметровото кларне”, а после и обвиненията на половинката му, чаровната Марина изпадна в тих ужас, научавайки, че ще трябва отново да се върне в „изолатора” при циганите и да прекара още една седмица там.

Въпреки опасенията си тя бе посрещната радушно, а Валя я успокои, че няма от какво да се притеснява. Моро я прегърна силно и многозначително.

Адашката му изяви желание да се обясни с Валя по женски. Тя се извини за късата и предизвикателн рокля, но явно ромската памет е къса и всички се държаха сякащ нищо не се е случило и се виждат за първи път.

Как точно ще премине седмицата на Марина, дали Моро ще успее да се контролира и дали ще има повторен изблик на ревност от страна на Валя предстои да разберем.