Ким Кардашиян ще ражда сред рози за 1 млн. долара

Булевард

30-05-2013, 14:00

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ким Кардашиян чака щерка

И Кардашиян звездее - наема цял етаж за раждането

За да е сигурна, че ще изглежда добре, звездата се оборудвала с бельо за 25 хиляди долара

Първото дете на Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест се очаква да се роди в началото на юли. Звездите обаче вече са планували къде ще стане и колко ще струва раждането. Сума засега се изчислява на над 1 млн. долара.

Когато моментът настъпи, Ким ще влезе в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис, където вече е запазена луксозна стая. Наемът й на ден възлиза на 4 хиляди долара. Очаква се бъдещата майка да прекара най-малко три дни в центъра, докато възстанови силите си след раждането. Стаята ще бъде оборудвана с вана, две легла и плазмен телевизор. Ще има и допълнителна чакалня с диван и маса, която по изискване трябва да бъде декорирана с бели рози.

В случай, че риалити звездата не остане доволна от храната, която сервират в медицинскаия център, Ким вече е уговорила любимите си ресторанти да бъдат на нейно разположение по телефона за целия й престой след раждането.

Специално нает фотограф пък ще заснеме първата седмица на звездата като майка, за което ще получава по хиляда долара на ден. Ким дори похарчила "скромната сума" от 25 хиляди долара за луксозно бельо, за да изглежда добре. Източник на National Enquirer magazine заявил, че Кардашиян нямала никакво намерение да облича скучните болнични облекла, които носят всички останали майки.