Симпатизантите на Атака са зад мен, сигурен е Сидеров

Гневните коментари в интернет били платени, твърди лидерът на партията

Регистрирането на Волен Сидеров, което позволи на НС да гласува кабинета "Орешарски", няма да доведе до отлив от партията. "Симпатизантите подкрепят на 100% моите действия", това заяви лидерът на Атака тази сутрин в ефира на bTV.

Според него гневни коментари в интернет и социалните мрежи били платени от формацията на Борисов активисти. И той познавал поне 500-600 човека, които срещу заплащане внасяли смут като коментирали от името на разочаровани последователи на Атака.

"Стана една голяма игра и спекулация от страна на Бойко Борисов, но истината е, че Атака попречи за връщането на ГЕРБ на власт, затова той сипе озлобление. Така или иначе управлението им беше доказан провал", каза националистът.

Той отново заложи на тезата, че трябва да бъде съставено по-бързо правителство, за да бъдат гласувани важни законови текстове, сред които за еврофондовете и защитата на медиците.

Волен не се срамува и от поведението си в първия ден на НС, когато нападна репортер на телевизия СКАТ, а по-късно и полица. По негови думи униформеният не е трябвало да се намесва, тъй като това било политически спор.