Алисия: Не съм в депресия

Певицата твърди, че не страда заради раздялата си с Ники Михайлов

Алисия благодари на приятелите си във Facebook за подкрепата покрай раздялата й с футболиста Ники Михайлов, пише Lifestyle.bg.

"Искам само да ви споделя и тук относно раздялата с Ники. Ще кажа само, че тя е факт. Не съм в депресия, напротив. И все пак благодаря ви за подкрепата. Очаквайте много скоро новата ми песен, обичам ви!", е написала Алисия на стената си във Фейсбук.
Само преди няколко дни певицата и футболистът обявиха официално раздялата си с отворено писмо до медиите:

"През последните повече от 2 години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение - да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия", написаха тогава двамата.

Приятели на Алисия твърдят, че през последния месец е започнала да слабее страшно много. "Дали заради Ники или е от напрежението не знаем, но се притесняваме, защото може да се разболее. Свалила е килограми и вече започва да изглежда болезнено слаба", коментираха те. Самата Алисия демонстрира пълен непукизъм покрай раздялата. Певицата е увеличила участията си в провинцията и не спира да пътува.

Ники Михайлов от своя страна също се държи така, сякаш не му пука особено заради раздялата. На една от последните си снимки той демонстрира и отношението си, показвайки среден пръст. Последната песен, споделена от него във Фейсбук пък носи красноречивото име "Достатъчно казах"