Сидер Ага - вън! Интернет полудя

Волен продаде гласа си на БСП и ДПС, хората му искат линч

СОФИЯ И ФЕЙСБУК НА БУНТ - СИДЕР АГА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА НА 2-И ЮНИ - ВИЖ ТУК

 

 

Един депутат от Атака се регистрира на заседанието в НС, като по този начин бе достигнат необходимия кворум от 121 депутати. Така правителството на Орешарски ще бъде гласувано. След като на таблото светна числото 121, парламентарната група на ГЕРБ аплодира и напусна залата.

"Станаха уникални в своите измишльотини. Близо две минути председателят чакаше необходимия глас. Излязохме от залата, за да видят всички, че тези три партии са едно. Това правителство е несменяемо, благодарение на Волен Сидеров. Изобщо не искам да коментирам бръщолевенията на хората от Атака", заяви в кулоарите Бойко Борисов.

 

Решаващия глас пък даде лично лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Камерите се фиксираха върху Сидеров, от което се видя, че той натиска копчето за регистрация. Решението на лидера на Атака взриви интернет. Форумите на десетки сайтове закипяха, като стотици искат на момента да се тръгне към Парламента, където да се линчува предателят Сидеров. Интересното е, че основно желанията са на поддръжници на пишман-националиста, разочаровани от предателството му.

 

ВОЛЕН С ФЕС - ВИЖТЕ САМО ТУК! 

 

КАК ВОЛЕН УБИ АТАКА ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ЛЕВСКИ - ВИЖ ТУК


КАК ПРЕДИ ДА ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ, СИДЕРОВ Я ПРЕДАДЕ НА АСОВ УБИЕЦ - ВИЖ ТУК