29 май: Преодоляваме съмненията

Слънце в Близнаци, Луна във Водолей

Асстрологична картина на дея - 29 май

Сряда ще ни зарадва с повишена общителност, нови идеи и интересни предложения от околните. За се възползваме пълноценно от благоприятните предпоставки обаче, ще трябва да се справим с някои предизвикателства сутрешните часове. Те могат да бъдат свързани с неочаквани финансови загуби, лоши новини или спад във виталитета. Не бъдете пасивни и не отлагайте преодоляването на препятствията. Опитвайте се да разрешите възникващите проблеми на момента, доколкото това е възможно. В противен случай те могат да се задълбочат и да привлекат към себе си нови. Добре би било също да преодолеете всякакви съмнения. Такива със сигурност не липсват предвид житейските обрати, породени от отминалите затъмнения. Съвсем спокойно и дори препоръчително е да се доверите на интуицията си. Опитайте се с нейна помощ да проследите връзката между събитията през отминалите дни. Това ще ви помогне да придобиете по-глобална перспектива за протичащите процеси. Важна задача в днешният ден е и преодоляването на страха, който е най-големия враг на човека.

Денят е идеален за обмен на информация, придобиване на нови знания и самоусъвършенстване. При това със съвсем конкретна, практическа полза. Хармоничното общуване с околните ще ни помогне да възвърнем самочувствието си и да укрепим самоувереността си. Уединението в такъв ден не  носи покой на душата, а напротив, затова гледайте да не оставате без компания. Освен в случаите когато това се налага за да отговорите на интелектуалните и духовните си нужди.

Работа и бизнес
Денят би могъл да бъде много продуктивен стига да сте готови за колективна работа и взаимообмен с околните. Самостоятелните действия няма да ви донесат успех, а и вероятно бързо ще изчерпат както силите ви, така и ресурсите ви. Опитайте се да не разваляте добрите си отношения с колеги, партньори и сътрудници, днес, тъй като това може да доведе до нежелани последствия. Подготовката за сключване на нови споразумения и делови партньорства обещава да донесе успех и бъдещи постъпления.

Здраве, хранене и красота
В периода на намаляваща луна жизнеността ни спада, което води до спад в активността, забавяне на реакциите и бърза умора. Бъдете умерени и редувайте натоварването с почивка. Не допускайте също да преуморявате ума, сетивата и нервите. Чувствителността е по-голяма, особено по отношение на дразнещи звуци и ярки светлини, които могат да причинят главоболие.
Не бъдете консервативни в менюто си - сега съвсем безопасно можете да изпробвате нови, екзотични ястия.Неподходяща е единствено консумацията на
птиче месо.
Поухажвайте кожата и косата си с подхранващи маски.Промяната във външният вид днес носи успех и благополучие.